Nieuws

TC Tubantia besteed aandacht aan verhuizing Oma's Keuken

Afgelopen week werd in een krantenartikel van de Tubantia aandacht besteed aan de verhuizing van Oma's Keuken van de Hoogstraat naar het nieuwe bedrijfspand gelegen op het Hardick & Seckel terrein te Enschede.

Oma's Keuken in Tubantia


Alifa Seniorenbeurs 2013 groot succes

Donderdag 25 april 2013 was weer de Alifia Seniorenbeurs in de Diekmanhal te Enschede. Uiteraard was ook Oma's Keuken met een stand aanwezig op deze beurs om haar diensten te presenteren op het gebied van maaltijdservice(tafeltje dekje) en catering/buffetten in Enschede e.o.. Tijdens deze dag hebben wij vele bezoekers te woord kunnen staan en een gratis proefmaaltijd mogen aanbieden.

Wij zijn verheugd met het grote aantal positieve reacties welke ons deze dag te ore zijn gekomen. Het concept van een verse en smakelijke maaltijd wordt zeer gewaardeerd!

Alifa Seniorenbeurs - Maaltijdservice Oma's Keuken1                                                    Alifa Seniorenbeurs - Maaltijdservice Oma's Keuken


Oma's Keuken misschien in de toekomst ook iets voor u?

Nu de koers is ingezet om ouderen langer zelfstandig thuis te laten wonen rijst uiteraard de vraag, kan en wil ik wel blijven voor mijzelf en/of partner blijven koken? Wat houdt deze zogeheette extramuralisering in?

Het gezicht van extramuralisering
De overheid zet flink de vaart achter een al eerder ingezette trend, het zogeheten extramuraliseren: ouderen langer zelfstandig laten wonen en niet zo snel als vroeger naar een verzorgings- of verpleeghuis laten verhuizen... lees verder 


Populariteit boerenkool stijgt door promotie met beroemdheden

De verkoop van boerenkool is aanzienlijk gestegen dankzij promotie door tv-koks en bekende schrijvers van kookboeken. Tv-chefs zoals Jamie Oliver verwerkten veel boerenkool in hun recepten. Ook actrice Gwyneth Paltrow maakte reclame voor de vezelrijke, caloriearme groente en benadrukte daarbij hoe gezond boerenkool is. De verkoop van boerenkool steeg met 40% tot 3.048 ton in februari, de waarde steeg met 38,4% naar £12,6 miljoen. 
(Bron: dailymail.co.uk)


 Seniorenbeurs 2013

Op donderdag 25 april 2013 organiseert Alifa Welzijn Ouderen van 10.00 tot 16.00 uur de Seniorenbeurs in de Diekmanhal te Enschede. Ook Oma's Keuken zal zich presenteren tijdens deze beurs. Op deze dag kunnen wij u persoonlijk te woord staan en kunnen wij u uitgebreid informeren over onze dienstverlening. U kunt ons vinden bij standnummer 24.

 Uiteraard laten wij deze gelegenheid niet onbenut om u eens kennis te laten maken met onze kwaliteit...

 De Seniorenbeurs is in de Diekmanhal, J.J. van Deinselaan 22, Enschede.

De Diekmanhal is makkelijk te bereiken met stadsbus 5, halte Hendrik Smeltweg.
(bron en meer informatie: www.alifa.nl)