Catering en (Stamppot)buffetten

Wij kunnen de gehele catering verzorgen en leveren diverse buffetten. Zoals een stamppotbuffet zuurkool of boerenkool maar ook een koud buffet is mogelijk. Dit eventueel gecombineerd met diverse vleesgerechten zoals rookworst, beenham, rollade, spareribs en gehaktballen en diverse (fris)dranken.

Een buffet leent zich uitstekend voor een gezellig samenkomen met familie of een feestelijke aangelegenheid zoals een bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum.

Het verzorgen van de catering kan zo uitgebreid zijn zoals u het zelf wilt en de keuze is enorm. Zo leveren wij complete buffetten met salades, diverse soorten vleesgerechten zoals beenham, rollade, spareribs en gehaktballen, ook soep en zelfs diverse soorten pasta's zijn bij ons mogelijk.


Compleet verzorgd
Oma's Keuken kan de catering geheel van a t/m z verzorgen. Hierbij valt ook te denken aan het aanleveren van borden en bestek. Een buffet wordt in overleg met u geleverd en weer opgehaald, daarnaast eventueel nog schoongemaakt. Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor het aanleveren van dranken, hapjes en desserts.

Oma's Keuken kan al een buffet leveren vanaf EUR. 7.50,- p.p.*(excl. borden en bestek)

 Catering Oma's Keuken