Bedrijven

Nu eens geen pizza, shoarma of Chinees maar een lekker en gevarieerd menu.

Wij voorzien dagelijks diverse bedrijven van een heerlijk vers gemaakte daghap. Elke dag kan er een keuze gemaakt worden uit 3 verschillende daghappen vanaf
€ 5,95
. Ideaal in het geval van overwerken.


Door het gebruik van uitsluitend verse producten die op traditionele wijze worden bereid, geeft het een ervaring als of oma zelf heeft gekookt.

Naast de traditionele Hollandse gerechten zoals boerenkool, beenham of gehaktbal met een gekookte aardappel en groenten, komen bij ons ook diverse pasta’s en visgerechten aan bod. Door dit gevarieerde aanbod vallen wij bij iedereen in de smaak.

Door onze verpakking is het ook mogelijk om onze maaltijden gekoeld te laten leveren en in de vriezer te bewaren. Dit biedt u de mogelijkheid om maaltijden op voorraad te nemen, waardoor u bij onverwachts overwerken gegarandeerd bent van een heerlijke, gezonde én voedzame maaltijd.Wij treden graag met u in overleg om eventuele wensen te bespreken.

Ook voor het verzorgen van een compleet (stamppot)buffet, salades of een warm/koud buffet bent bij ons op het juiste adres.